Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Γιατί τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο (Λίστα με όλα τα πικρά βότανα )


Γιατί τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο...

Μία ένωση που υπάρχει στα φρούτα και στα λαχανικά, όπως τα κολοκύθια, το καρπούζι και τα αγγούρια μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία του καρκίνου και του διαβήτη. Τα άγρια κολοκυνθοειδή (αγγούρι, κολοκύθι, πεπόνι, καρπούζι) χρησιμοποιούνται για πάνω από χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία ασθενειών του ήπατος.
Η ένωση cucurbitacins που δίνει την πικρία στα κολοκύθια, τα αγγούρια και άλλα τρόφιμα της ίδιας οικογένειας είναι ικανή να σκοτώσει ή να καταστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
Η κατανόηση αυτής της διαδικασίας θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη καλλιεργειών άλλων τροφίμων με cucurbitacins σε μεγαλύτερες ποσότητες που θα θεραπεύουν τον καρκίνο.

Οι συστάσεις για τα πικρά τρόφιμα για τη θεραπεία του καρκίνου:

Τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους
Τρώτε ραδίκια άγρια, πικρά και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα
Τρώτε αγκινάρες, άγριες και πικρές. Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό)
Τρώτε βολβούς (πικρό)
Πιείτε τσάι από γαϊδουράγκαθο, υπάρχει στις εξοχές, σε κάθε βουνό, βράστε το και πιέστε το ζουμί του, αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη και είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό και αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ Τα πικρά βότανα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου